Over ons.

“Creatief, onbedwongen, lekker, goed gevuld en Bourgondisch, zo wordt ons menu wel meer dan eens omschreven.” Een geslaagde combinatie van de Vlaamse en Nederlands Limburgse cultuur, een menukaart vol met lekkernijen.

“Keuzestress, voor onze vegan gasten, want bij Taverne Charmant is het de omgekeerde wereld, onze kaart bestaat standaard uit plantaardige gerechten, alleen de niet-plantaardige gerechten zijn aangegeven! Wij specialiseren ons in de plantaardige keuken maar ook voor onze niet-vegan gasten staat er altijd een goed gevuld bordje klaar! Taverne Charmant ligt centraal van diverse wandel- en fietsroutes, een ideaal rustpunt tijdens uw fietstocht of wandeling, waar eigenaresse Sarah u graag ontvangt, en altijd met een vriendelijke lach begroet, en eigenaar/chef Edwin u heerlijk culinair verwent met zijn creatieve kookkunsten! Tot snel bij Taverne Charmant!

104281105_175732210574695_6773700308419553973_o
IMG-20200816-WA0025
avocado burger

Sarah

Zij, Sarah is van West-Vlaamse afkomst, geboren en getogen in het West-Vlaamse Kortrijk, opgegroeid in de stad met twee liefdevolle ouders, een oudere zus, en twee stiefbroers. Geniet zoveel je kan, maar met mate, was en is haar moto. Ik maak het gasten graag naar hun zin, mijn dag is pas geslaagd als gasten, tevreden en goed gevuld van tafel gaan.
Ruim 7 jaar vegetariër, echter sinds kort en dankzij de kookkunsten van haar man, volledig vegan.

Edwin

Hij, Edwin, geboren in Maastricht, een echte Mestreechteneer, zoals ze zeggen, is opgegroeid op het platteland, waar hij vaak zijn lunch at tussen de koeien en de varkens. Ze noemen hem wel meer dan eens, een beer van een vent met een klein hartje.   Met ruim 27 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok, sous-chef en chef-kok weet hij heel goed hoe hij gasten moet verwennen met zijn kookkunsten. Koken vanuit het hart, koken met liefde en passie en koken met respect voor verse producten, dat is waar het om draait.

Restaurant Voorzieningen

Gratis WiFi

Overdekt tuinterras

Honden welkom

Prachtige wandelomgeving

Aanbevolen door

Happy Cow