Over ons

Onze menukaart is een geslaagde combinatie van Vlaanderen en Limburg en staat vol lekkerijnen, van borrelplanken tot uitgebreide vernieuwende lunch- en dinergerechten, uiteraard ook met vegan mogelijkheden!
Naast onze speciaal bieren hebben we ook standaard een keuze uit heerlijke wijnen.
Vergeet u ook vooral niet onze bierballetjes met kasteelbier te proeven, speciaal voor u bereidt door onze chef-kok Edwin.
Taverne Charmant ligt centraal van diverse wandel- en fietsroutes, een ideaal rustpunt tijdens uw fietstocht of wandeling, waar eigenaresse Sarah u graag ontvangt, en altijd met een vriendelijke lach begroet.
Tot snel bij Taverne Charmant!
Edwin van Dooren

Hij, Edwin, geboren in Maastricht, een echte Mestreechteneer, zoals ze zeggen, is opgegroeid op het platteland, waar hij vaak zijn lunch at tussen de koeien en de varkens. Ze noemen hem wel meer dan eens, een beer van een vent met een klein hartje.   Met ruim 27 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok, sous-chef en chef-kok weet hij heel goed hoe hij gasten moet verwennen met zijn kookkunsten. Koken vanuit het hart, koken met liefde en passie en koken met respect voor verse producten, dat is waar het om draait.

 

 

 

 

Sarah van Dooren-Inion

 

Zij, Sarah is van West-Vlaamse afkomst, geboren en getogen in het West-Vlaamse Kortrijk, opgegroeid in de stad met twee liefdevolle ouders, een oudere zus, en twee stiefbroers. Geniet zoveel je kan, maar met mate, was en is haar moto. Ik maak het gasten graag naar hun zin, mijn dag is pas geslaagd als gasten, tevreden en goed gevuld van tafel gaan.

 

 

 

 

 

Het stadsmeisje, Sarah, en de boerenjongen, Edwin, zijn een geslaagde combinatie van de West-Vlaamse en Limburgse mentaliteit. We zijn beiden bourgondiërs en genieten volop van het leven nu al ruim 20 jaar samen met elkaar én onze twee kinderen.

Nu kunnen we, door onze droom en passie, ook onze gasten laten meegenieten van onze levensstijl.

Bourgondisch genieten in Gronsveld? Kom naar Taverne Charmant!